Heta ämnen stänga

Djurgården tog klar seger mot IFK Göteborg

Djurgården startade bra i matchen mot IFK Göteborg på bortaplan på måndagen. Och 2-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 4-1 i matchen i Allsvenskan.IFK Göteborg...

IFK Göteborg åkte på en tidig utvisning, när Kolbeinn Thordarson fick lämna planen i den 27:e minuten.

Matchen var mållös till Djurgården tog ledningen i 39:e minuten, genom Marcus Danielson på straff.

Laget ökade ledningen till 0-2 på stopptid i första halvleken, genom Lucas Bergvall framspelad av Samuel Leach Holm. Det dröjde till den 72:a minuten innan Miro Tenho ökade ledningen på pass av Marcus Danielson.

Tobias Gulliksen ökade Djurgårdens ledning framspelad av Oskar Fallenius med knappa kvarten kvar.

Med sex minuter kvar att spela reducerade IFK Göteborg genom Paulos Abraham på pass av Malick Junior Yalcouye. Fler mål än så blev det inte för IFK Göteborg.

Det här betyder att IFK Göteborg nu ligger på 13:e plats i tabellen, och Djurgården är på tredje plats.

IFK Göteborg tar sig an Halmstad i nästa match borta söndag 7 april 14.00. Djurgården möter Häcken hemma måndag 8 april 19.10.